Långhelg och golvslipning

Hej! Sista dagen innan långhelg nu då, ska bli så skönt. Gör så otroligt mycket att bara få några extra dagar ledigt på en vecka såhär, så mycket mer som man hinner göra och när det är så fint väder också så hinner man verkligen vara ute. Underbart är det.

Sen hinner vi plocka och greja lite hemma då med, för det är lite att fixa med. Behöver få undan allting i vardagsrummet och matsalen för att nästa vecka så kommer de från Mr Woodchuck att komma hit och då är det golvslipning i Helsingborg som gäller. Golven som vi har där nu är så fruktansvärt slitna så känns bra att göra någonting åt dem. Kommer nog att kunna bli bra om vi ser till att göra det här med golvslipning och så blir golven nya och fina och först sen efter det så blir det ordning på det hela.

Tycker att Mr Woodchuck verkar vara ett väldigt bra företag, utifrån vad jag har läst och utifrån de rekommendationer som jag har fått om dem. Därför känns det som ett ganska stabilt och säkert val att välja just dem för hjälp med vår golvslipning här hemma. Känns som ett ganska bra drag att göra det så och förhoppningsvis så kommer golvet att bli fint och betydligt mindre slitet. Det är det vi hoppas på i alla fall.

Det är ytterligare en bra anledning till att det är extra skönt med långhelg nu för att annars skulle vi behöva lägga hela ledigheten på att plocka undan hemma och göra det redo för golvslipningen och de från Mr Woodchuck i Helsingborg. Nu kommer vi ändå att hinna bara vara lite lediga också, känns bra.