Hjälp av Mickes Lantbrukstjänst

Hej på er alla mina fina och underbara läsare, och varmt välkomna ska ni vara tillbaka till min blogg och till ännu ett inlägg! Jag hoppas att ni alla mår bra och att ni har haft en riktigt härlig vecka såhär långt. Det här med trädgårdsservice i Linköping med omnejd är någonting som har dykt upp allt oftare i kommentarerna här på bloggen, och jag tänkte därför att jag skulle skriva ett inlägg om detta idag. Det är nämligen så att jag och min man äntligen har hittat ett företag som vi känner att vi kan lita på när det kommer till trädgårdsservice. Mickes Lantbrukstjänst heter företaget och detta företag fick vi som tips utav en nära vän till min man, som även han valt att vända sig till dem när det kommer till sin trädgård. Som ni säkert har läst tidigare här på bloggen har vi haft svårt för att hitta ett företag som är professionellt och seriöst inom trädgårdsservice, då många företag visat sig vara otroligt oseriösa och oprofessionella. Vi är därför så glada över att vi nu äntligen fått hjälp utav ett professionellt företag. Personalen hos Mickes Lantbrukstjänst är otroligt kunniga och skickliga inom det här med kundservice, någonting som jag som kund verkligen uppskattar, då jag på detta sätt kände mig sedd och viktig för företaget och personalen. De visade redan från början att de skulle arbetar efter våra behov, önskemål och förutsättningar, för att kunna ge oss så bra service som möjligt och ett snyggt resultat.

Resultatet blev helt fantastiskt, och vi har sedan första besöket valt att vända oss till detta företag flera gånger om, då vi alltid blir så nöjda med den hjälp som vi får. Jag vill verkligen tipsa er läsare som befinner er i Linköping, Mantorp eller Mjölby med omnejd att vända er till just Mickes Lantbrukstjänst.