Golvläggare som slipar slitna golv

Jag visste att hundägandet skulle slita på golven men jag tänkte inte riktigt att det skulle slita så mycket som det faktiskt nu gör. Sliter oerhört mycket på golven och då är vi ändå väldigt noggranna med att se till att hålla hans klor ordentligt nedklippta.

Men vi har helt enkelt börjat få göra så att vi vänder oss till Nya Golvjouren Micael Bergholm AB och deras golvläggare på Kungsholmen och ser till att få hjälp med golvslipning och vård av golven med jämna mellanrum för att se till att de håller samma höga kvalitet som det krävs att de ska göras. Sen är det klart att det finns vissa andra vägar att tillgå också och att vi kanske skulle kunna använda oss av mattor för att täcka över de värst slitna delarna av golvet, men det känns lite tråkigt, vi har ju faktiskt ett fint ekgolv under.

Därför har vi blivit stammisar på Nya Golvjouren Micael Bergholm AB på Kungsholmen, och då menar jag inte som att vi får hjälp med golvslipning varje månad, utan snarare att deras golvläggare kommer till oss och tar hand om golvet ungefär en gång om året, ibland låter vi det går lite längre uppemot ett och ett halvt år innan vi känner att det är nödvändigt för oss att göra någonting åt golvet och inte längre står ut med att se det sådär slitet. Så då blir det att vi ringer och ber golvläggarna komma över och inom några dagar har sen varit över hos oss och fixat det.